Petak, 13/08 - Fudbal, Francuska, Liga 1
13/08Lorijen vs Monako1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
13/08/2021 03:04
Već ovog vikenda su na programu mečevi drugog kola francuske Lige 1, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Lorijena i Monaka. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Lorijen

Fudbaleri Lorijena mogu da budu zadovoljni startom šampionata pošto su u prvom kolu uspeli da izvuku bod na gostovanju kod Sent Etjena koji važi za klasičnu domaćinsku ekipu.
Gostujuća ekipa je prva došla do vođstva preko Le Gofa u 52. minutu, ali je onda na dvadesetak minuta pred kraj meča sudija dosudio penal koji je Hazri lako pretvorio u pogodak.
Što se tiče prošle sezone, Lorijen je na kraju završio na šesnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na tim koji je napustio najkvalitetniji rang francuskog fudbala, i sigurno je da bi ova ekipa to i ove godine da izbegne.

Monako

Što se tiče Monaka, tim iz kneževine je odlično startovao u kvalifikacijama za Ligu šampiona i bez većih problema eliminisao Spartu iz Praga, ali ono što ne valja je Liga 1, gde su izabranici trenera Kovača mimo svih očekivanja u prvom kolu samo remizirali na svom terenu protiv Nanta, pošto je taj duel završen rezultatom 1:1.
Kneževi su brzo preko Martinsa došli do vođstva, ali je Nant krajem prvog poluvremena izjednačio iz ispostaviće se jedinog šuta u okvir gola na meču.
Do kraja je trećeplasirana ekipa iz prošlog šampionata propustila nekoliko nestvarnih prilika za postizanje gola, ali bi im se to moglo vratiti već na ovom gostovanju.

Naš predlog

Iako Lorijen ume po nepisanom pravilu da odigra dobro protiv Monaka, mišljenja smo da bi bilo previše kada bi "kneževi" doživeli i drugi vezani neuspeh na startu prvenstva, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.