Subota, 14/08 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
14/08Norič Siti vs LiverpulUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
13/08/2021 17:17
Povratnik u litu u prvom kolu novog šampionata dočekuje jednu od najjačih ekipa. Meč na Kerou Roudu igra se u subotu u 18.30.
Norič

\'\'Kanarinci\'\' su se brzo uzdigli iz pepela, i posle samo jedne sezone evo ih opet u Premijer ligi. Nadmoćno je Norič osvojio prvo mesto u Čempionšipu, ali ovom timu ipak treba nešto da bi postao stabilan premijerligaš, a ne da se svake sezone seljaka iz jednog u drugi rang. Važno je da je u timu ostao Temu Puki, najbolji strelac, a stigla su i dvojica sjajnih mladih igrača iz Verdera iz Bremena. To su Milot Rašica i Ameikanac Džesi Sardžent, koji nisu želeli da igraju u Cvajti. Problem može da predstavlja odlazak najboljeg fudbalera Argentinca Emilijana Buendije, koga je angažovala Aston Vila, želeći da nadomesti odlazak Griliša.

Liverpul

Nije bilo realno da \'\'Redsi\'\' odbrane titulu, mada su prošle sezone bili igrački jači na startu nego onda kada su bili dominantni u Premijer ligi. Povreda Virdžila van Dajka u ranoj fazi prvenstva je sve poremetila, pa se Liverpul mučio i sa mnogo slabijim rivalima, prosipajući bodove na svom Enfildu kao od šale. Na kraju su nekako stigli do plasmana u Ligu šampiona, zahvaljujući pre svega svom golmanu Alisonu i njegovom sjajnom golu u poslednjim sekundama meča sa Vest Bromvič Albionom. To je bila crvena linija za tim koji nije uzeo nijedan trofej u sezoni, ali je plasman u elitu zadovoljio navijače koji su još pod utiskom pehara u prvenstvu, osvojenog nakon ravno 30 godina posta. Liverpul je doveo jedno, ali vredno, pojačanje. Iz Lajpciga je stigao odlični Ibrahima Konate, a Jirgen Klop smatra da je njegov dolazak dovoljan, s obzirom da su\'\'Redsi\'\' sačuvali komletan tim.

Predlog

Nezahvalno je tipovati prva kola u svim ligama, pa i u Premijer, čak i kada je jedan tim veliki favorit. Norič će biti siln o motivisan na startu, mada \'\'Redse\'\' nisu pobedili od 1994. godine. Ipak, ne potcenjujte želju i motiv, a \'\'Kanarinci\'\' poseduju zavidan kvalitet. Endi Robertson neće igrati za Liverpul, dok je pod znakom pitanja Henderson. Imaju i domaći problema, desetak igrača je pod upitnikom, ali će neki sigurno na teren. Naš predlog je igra na golove, a verujemo da će ih biti bar tri. Za 3+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.