Subota, 14/08 - Fudbal, Francuska, Liga 1
14/08Lil vs NicaDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
13/08/2021 17:42
Već u drugom kolu francuske Lige 1 očekuje je nas derbi meč. Dve ekipe koje žele visok plasman igraju na severu zemlje. Meč u Lilu na programu je u subotu u 17 časova.
Lil

Aktuleni šampion Francuske spasio je bod u sudijskoj nadoknadi na meču sa Mecom. Domaćin je vodio sa 3:1, ali su \'\'Buldozi\'\' uspeli da poravnaju, a izjednačujući pogodak postigao Burak Jilmaz. Ipak, nije to onaj LIl iz prošle sezone. Otišli su Bubakari Sumare, Majkl Manjan i Adama Sumaoro. Za sada adekvate zamene za njih nisu dovedene, a umesto trofejnog trenera Kristofa Galtijea, koji je prešao upravo u Nicu, kojoj se obećao još za vreme trajanja prvenstva, stigao je Žoslan Guvernek. Teško će Lil biti konkurentan za odbranu titule pored PSŽ-a, ali to neće biti ni ostale ekipe, pa njima ostaje nastup u Ligi šampiona i borba za što bolji plasman u prvenstvu.

Nica

Tim sa Azurne obale jedan je od onih koji su se odlično pojačali. U klub je stigao ogroman arapski novac, pa su letos angažovani Stengs, Lemina, Klajvert i Todiba. Nica želi u vrh tabele, ali početak nije bio ohrabrujući. Nisu uspeli da savladaju Rems na svom terenu i već sada su u zaostatku dva boda. Rekosmo da je tim preuzeo doskorašnji trener Lila, Kristof Galtije, ali je i njemu potrebno vreme da sklopi sve kockice. Uglavnom, svi veruju da će prošlogodišnje deveto mesto sigurno biti nadmašeno. Početak jeste bitan, ali Nica nije baš imala sreće sa žrebom, već posle gostovanja na severu zemlje kod šampiona, u narednoj rundi doečkuju Marsej, još jedan tim sa ogromnim ambicijama.

Predlog

Obe ekipe kiksirale su u prvom kolu. Nica je bez pobede ostala na svom terenu, Predrag Rajković nije dozvolio da mu se zatrese mreža, pa je Rems odneo bod, dok je Lil odigrao nerešeno u Mecu. Sada će oba tima želeti iskupljene i prvu pobedu u sezoni, mada \'\'Buldozi\'\' već imaju osvojen Super kup u kome su pobedili Pari Sen Žermen. Nekako nam se čini da Nica neće izgubiti u Lilu, pa vam preporučujumeo dvoznak na goste. Za x2 u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 2.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.