Nedelja, 15/08 - Fudbal, Urugvaj, Primera Division
15/08Peñarol vs Progreso1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/08/2021 00:06
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč urugvajskog šampionata, a ovoga puta smo se opredelili za meč između Penjarola i Progresa. Susret između ova dva tima je zakazan za 00:00h.
Penjarol

Ne igra Penjarol onako kako su to svi očekivali, pa se ova ekipa posle trinaest odigranih kola nalazi tek na četvrtom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Plaza Koloniju, koja igra fantastično ove sezone.
Ruku na srce u poslednje vreme fudbaleri Penjarola pružaju nešto bolje partije, pa je tako ova ekipa na poslednja četiri meča bez poraza, a u tom periodu su ostvarili tri trijumfa uz jedan remi, i to u spektakularnom duelu na gostovanju kod Liverpula iz Montevidea, kada je bilo 3:3.
Inače, u prošlom kolu je četvrtoplasirana ekipa na tabeli slavila na gostovanju kod Sero Larga, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Progreso

Progreso igra jako loše u dosadašnjem toku urugvajskog šampionata, i kako sada stvari stoje ova ekipa je glavni favorit za ispadanje iz društva najboljih.
Naime, u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo jedanaest osvojenih bodova.
Do sada je Progreso odigrao trinaest mečeva u najkvalitetnijem rangu urugvajskog fudbala i ostvario samo dva trijumfa, uz pet remija i šest poraza.
U prošlom kolu je pretposlednja ekipa na tabeli u jednom sjajnom meču na svom terenu remizirala protiv Rentistasa, pošto je taj duel završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Ne treba biti previše pametan pa konstatovati da je Penjarol apsolutni favorit na ovom meču zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.