Nedelja, 15/08 - Fudbal, Argentina, Primera
15/08Estudijantes vs Boka Juniors1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
14/08/2021 01:36
Argentinska Superliga se polako ali sigurno zahuktava a za vas smo ovog puta analizirali duel između Estudijantesa i Boke Juniors. Meč između ova dva tima je zakazan za 23. kola.
Estudijantes

Fudbaleri Estudijantesa igraju dosta dobro na startu argentinskog šampionata, pa se trenutno nalaze na petom mestu na tabeli uz devet osvojenih bodova.
Do sada je ova ekipa ostvarila tri trijumfa i dva poraza, a u prošlom kolu su zabeležili drugi uzastopni trijumf i to na gostovanju kod Central Kordobe, kada je bilo 1:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Estudijantes odigrao dva meča na svom terenu i ostvario jedan trijumf, i jedan poraz, uz podatak da je ta pobeda bila i više nego ubedljiva pošto su sa 4:0 počistili Arsenal Sarandi sa 4:0.

Boka Juniors

Ni oni najveći pesimisti nisu očekivali da će Boka Juniors igrati ovako loše ove sezone.
Naime, aktuelni šampion Argentine se trenutno nalazi na 23. mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda, pošto je ova ekipa do sada četiri puta remizirala, uz jedan poraz, ali i uz samo dva postignuta gola, što je zaista premalo.
U prošlom kolu je Boka Juniors remizirala na svom terenu protiv Argentinos Juniorsa, a taj meč je završen rezultatom 1:1, uz podatak da su gosti bili bolja ekipa na terenu.
Što se tiče gostovanja, zanimljivo je da je Boka na tri odigrana meča zabeležila tri remija.

Naš predlog

Posle pet kola, mišljenja smo da je konačno došlo vreme za prvi trijumf aktuelnog šampiona Argentine u ovoj sezoni zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica CircusCasino plaća sa fantastičnom kvotom 2.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.