Nedelja, 15/08 - Fudbal, Francuska, Liga 1
15/08Olimpik Marselj vs Bordo1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
14/08/2021 01:49
U nedelju se nastavljaju mečevi drugog kola francuske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Marseja i Bordoa. Susret između ova dva tima je na programu u 21 čas.
Marsej

Uprava Marseja ima velike ambicije kada je ova sezona u pitanju a primarni cilj će svakako biti plasman u Ligu šampiona.
Inače, prošle sezone je tim sa "Velodroma" završio na petom mestu na tabeli što im je donelo plasman u Ligu Evrope, gde će ovaj tim takođe imati velike ambicije.
Ako se po jutru dan poznaje mogla bi ovo da bude poprilično uspešna sezona za Marsej koji je u prvom kolu u jednom fantastičnom meču slavio na gostovanju kod Monpeljea, a taj meč je završen rezultatom 2:3.
Zanimljivo je da je domaća ekipa na tom susretu vodila sa 2:0, ali onda na scenu stupaju Čengiz Ander i Paje koji donose Marseju veoma važan trijumf na startu šampionata.

Bordo

Bordo se baš i nije proslavio prošle sezone pošto su na kraju završili na dvanaestom mestu na tabeli, što možda ne bi bio loš plasman u nekim okolnostima, ali treba napomenuti da je ova ekipa na kraju imala samo pet bodova viška u odnosu na ekipu koja je napustila najkvalitetniji rang francuskog fudbala, što je svakako podatak koji je i te kako zabrinuo sve navijače ovog tima.
Primarni cilj će ovog puta biti plasman u neko od evropskih takmičenja, ali nema nikakve sumnje da će to biti izuzetno težak zadatak.
U prvom kolu francuske Lige 1 Bordo je doživeo neočekivani poraz od novajlije Klermona i to na domaćem terenu, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Marsej je sjajno ušao u sezonu, a drugo poluvreme meča u Monpeljeu je jedno od najboljih poluvremena ovog tima u poslednjih nekoliko godina. Mišljenja smo da će izabranici Horhea Sampaolija zabeležiti i drugi trijumf u šampionatu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.