Nedelja, 15/08 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
15/08Santa Clara vs MoreirenseUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
14/08/2021 19:10
Pred najvažniju utakmicu u dosadašnjoj istoriji Santa Klara mora da igra protiv Moreirensea. Utakmica je na programu u nedelju u 21.30.
Santa Klara

Tim sa Azorskih Ostrva deli još samo duel sa beogradskim Partizanom do prvog plasmana u grupnu fazu nekog od evropskih kupova. Ovaj tim sa ostrvceta u Atlanskom okeanu imao je dobru sezonu i zahvaljujući furioznom finišu došao do šestog mesta i evropske vize. Morali su ranije da započnu sezonu, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija eliminisali su vicešampiona Severne Makedonije, ekipu Škupi, a onda su bili uspešniji od još jednog tima iz ovog regiona, ljubljanske Olimpije. Nije Santa Klara naivan tim, dobili su sve četiri utakmice u Evropi, a sada im sledi dvomeč sa Partizanom. Pred revanš u Stožicama nekolicina fudbalera ovog tima bila je pozitivna na Kovid, pa su u Sloveniju otputovali sa samo 14 igrača. Videćemo da li će se neko oporaviti za Partizan, a protiv Moreirensea ih sigurno neće biti u timu.

Moreirense

Tražila je Santa Klara od Saveza da odloži meč sa Moreirenseom, pre svega zbog virusa, ali i umora nakon povratka iz Ljubljane. Svaki odlazak na gostovanje ovog tima iziskuje veliki napor jer je let dug, a treba dosta kilometara prevaliti do kopna. Moreirense se nije složilo da se meč odloži, što je izazvalo bes u portugalskom predstavniku u Evropi. Verovatno Moreirense smatra da može nešto da ušićari iz problema svog rivala, a pogotovo jer su u prvom kolu poraženi na svom terenu od Benfike. Igrali su dobro, ali sa igračem manje nisu mogli protiv \'\'Orlova\'\'. Nije bila loša prošla sezona za ovaj tim, okončali su je na osmom mestu, možda su mogli i oni u Evropu, ali to i nije bio proklamovani cilj.

Predlog

Santa Klara je u prvom kolu ubedljivo poražena od Tondele, ali i to ćemo pripisati umoru ovog tima sastavljenog od niza Brazilaca. U Ljubljani su pokazali da umeju da igraju na rezultat, prevashodno su čuvali svoju mrežu, a iz jedne kontre stigli i do pobede. U prošloj sezoni duel ove dve ekipe u Ponta Delgadi završen je bez golova, a sumnjamo da će ih i sada biti mnogo. Naš predlog je 0-2 gola sa kvotom 1.67 u kladionici 1xbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.