Ponedeljak, 16/08 - Fudbal, Srbija, Superliga
16/08Spartak Subotica vs VojvodinaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
15/08/2021 17:20
Vojvođanski derbi igra se u Subotici, Novosađani stižu posle katastrofe u Lincu. Početak je zakazan za ponedeljak u 19 časova.
Spartak

Subotičani gaje jednu ultraofanzivnu igru, pa su njihovi mečevi baš zanimljivi za gledanje. U prva četiri kola dali su šest, a primili čak osam golova. Raspored im nije bio lak, počeli su remijem sa Radničkim iz Niša u Subotici, nastavili porazima u Kragujevcu i protiv Zvezde na svom terenu, da bi prvu pobedu ostvarili tek u četvrtoj rundi i to na gostovanju u Lučanima. Taj meč je veliko ohrabrenje pred dolazak Vojvodine, pa svi u Subotici očekuju da mogu položiti na pleća velikog rivala, posebno u ovom trenutku kada su Novosađani ispali iz Evrope. Spartak nije pobedio Vojvodinu u prvenstvenom meču još od aprila 2018. godine.

Vojvodina

Sve slabosti koje su se nazirale od starta sezone u igri Vojvodine, do kosti je ogolio austrijski LASK. Vojvodina je u Lincu primila šest golova, pola tuceta, a da nije bio sjajnog golmana Simića, mogla je i dvocifren broj. Jeste Partizan u trećem kolu pobedio u Novom Sadu, ali je ono što se LASK uradio u drugom poluvremenu meča, bila prava rapsodija. Jeste tim iz Linca ozbiljan kolektiv, ali je poraz od 6:1 za tim kao što je Vojvodina, ipak ponižavajući. U prva tri kola \'\'Lale\'\' su pobedile Voždovac, izgubile od Partizana i otkinule bod Zvezdi na \'\'Rajku Mitiću\'\'. Činilo se da će novi trener Vojvodine Slaboljub Đorđević uspezi da nadomesti odlazak velikog broja igrača iz prošle sezone, ali su na videlo počeli da izbijaju problemi koje ovaj tim ima u svim linijama. Meč u Subotici jako je važan zbog vraćanja samopouzdanja igrača, pošto bi još jedan neuspeh mogao jako loše da utiče na mlade fudbalere.

Predlog

Ne verujemo da remi odgovara bilo kome. Neće bod zadovoljiti ni Spartak ni Vojvodinu. Očekujemo otvorenu igru na pobedu, a kada se tako igra golova uvek ima. Spartak je efikasiniji od Vojvodine i verujemo da će \'\'golubovi\'\' nametnuti svoj stil igre, koji će prihvatiti i gosti. U prošloj sezoni Vjvodina je minimalnim rezultatom slavila u Subotici, dok je meč na Karađorđu završen nerešenim rezultatom. Naš predlog je igra gol-gol, a za GG u kladionici Meridianbet dobijate koeficijent 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.