Ponedeljak, 16/08 - Fudbal, Francuska, Liga 2
16/08Pariz vs Okser1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
15/08/2021 18:10
Poslednji meč četvrtog kola francuske Lige 2 se igra u prestonici gde će fudbaleri Pariza dočekati Okser. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Pariz

Sigurno je da fudbaleri Pariza predstavljaju najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka francuske Lige 2, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno drugo mesto na tabeli uz maksimalnih bodova, i uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Tuluz, koji ima i meč viška.
U prošlom kolu je Pariz ostvario treći vezani trijumf i to na gostovanju kod Avra, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je tim iz prestonice Francuske odigrao samo jedan meč na svom terenu i naravno zabeležio trijumf, i to protiv Dunkerkua, pošto je taj meč završen rezultatom 2:1.

Okser

Okser godinama unazad pokušava da se vrati u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, ali nažalost to ovoj ekipi ne polazi za nogom.
Prošli šampionat je nekadašnji redovni učesnik Lige 1 završio na šestom mestu na tabeli koje je nažalost i poslednje koje ne donosi plasman u plej-of, pošto je poznato da pet prvoplasiranih timova iz Lige 2 na kraju idu u doigravanje.
Kada je ova sezona u pitanju, u ovom trenutku se Okser nalazi na upravo petom mestu na tabeli i sigurno je da svi navijači ovog tima mogu da budu i te kako zadovoljni.
Okser za sada ne zna za poraz, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Ažaksioa.

Naš predlog

Parižani igraju fenomenalno i za sada imaju maksimalan učinak. Sa druge strane, i Okser nimalo ne zaostaje, ali smo ipak mišljenja da će domaćin nastaviti svoju fantastičnu seriju, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.