Utorak, 17/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
17/08Šerif vs Dinamo Zagreb1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
16/08/2021 18:13
Od očekivanog duela Zvezde i Dinama ipak ništa. Zagrepčani su svoj deo posla ispunili, prošli su Legiju, ali se Zvezda okliznula u Moldaviji. Sada Šerif igra za Ligu šampiona, a dočekuje Dinamo u utorak u 21 čas.
Šerif

Pomalo neočekivano šampiona Moldavije probio se do plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Već su obezbedili Ligu Evrope i mogu rasterećeno da igraju protiv favorita iz Zagreba. Naime, Šerif je sve, samo ne autsajder. Videli smo u dvomeču sa Zvezdom da u ovom timu i nema Moldavaca, već je to jedna kombinacija iskusnih južnoameričkih fudbalera, sa ponekim veteranom iz Evrope. Ipak, ne treba glorifikovati ekipu iz Tiraspolja, i pored činjenice da su do sada izbacili albansku Teutu, jermenski Alaškert i srpsku Crvenu zvezdu, zabeleživši pet pobeda i samo jedan remi. Kada bi uspeli da se plasiraju u elitno takmičenje, bio bi to najveći uspeh mildavskog fudbala u istoriji ove zemlje.

Dinamo Zagreb

\'\'Modri\'\' igraju baš iskusno. Kada se čini da su na pragu eliminacije, oni smognu snage i trijumfuju na vrućem gostovanju u Varšavi, protiv odlične Legije. I pored toga što svake sezone prodaju nekog od najboljih igrača, u Dinamu dosta i ulažu, pa nije čudo što su prošle sezone zaustavljeni tek u četvrtfinalu Lige Evrope i to od kasnijeg osvajača ovog takmičenja, tima Viljareala. Ko nije pre, za Dinamo je čuo sigurno nakon one sjajne pobede nad Totenhemom od 3:0, kada je zablistao centarfor Mislav Oršić, postigavši het-trik protiv \'\'Sparsa\'\' u Maksimiru. Malo je slabije Dinamo počeo sezonu u domaćoj ligi, prvo su izgubili od Slavena, a onda i re mizirali sa Rijekom na svom Maksimiru, ali u tom takmičenju ima dovoljno vreman da se sve ispravi, ovo je sada najbitnije.

Predog

Videli smo da Šerif ume da igra na rezultat, i sigurno je da će pokušati bar da sačuvaju svoju mrežu u duelu sa Dinamom, a onda pokušaju da iznenade u Zagrebu, jer se čini da je hrvatski šampion ranjiviji na svom terenu. Međutim, nagomilano iskustvo u Evropi, koje ima tim iz hrvatske prestonice presudiće u ovom dvomeču. Verujemo da je \'\'Modrima\'\' drago što ne igraju protiv Zvezde, ne samo zbog rezultata, već i svega onoga što bi taj dvomeč doneo. Ovde fiksiramo dvojku, a za nju se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.