Sreda, 18/08 - Fudbal, SAD, MLS
18/08LA Galaksi vs Kolorado Rapids1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/08/2021 20:30
U noći između utorka i srede su na programu dva meča iz MLS-a, a za vas smo ovog puta analizirali duel između LA Galaksija i Kolorada. Susret između ova dva tima je zakazan za 04:30h.
LA Galaksi

Fudbaleri LA Galaksija svake godine po nepisanom pravilu spadaju u krug najužih favorita za osvajanje MLS-a, pa je to uostalom slučaj i ovog puta.
U ovom trenutku se tim iz Los Anđelesa nalazi na trećem mestu na tabeli zapadne konferencije uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Kanzas Siti.
Na poslednjih pet mečeva Čičarito i drugari su ostvarili čak tri trijumfa, jedan remi, ali i jedan poprilično težak poraz na gostovanju kod Dalasa, kada je bilo 4:0.
U prošlom kolu je LA Galaksi slavio na teškom gostovanju kod Minesote, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Kolorado

I fudbaleri Kolorada pružaju poprilično dobre partije i u ovom trenutku se nalaze na četvrtom mestu na tabeli zapadne konferencije, uz samo četiri boda manjka u odnosu na trećeplasirani LA Galaksi kod koga u ovom kolu gostuju, ali i uz čak dva meča manjka u odnosu na tim iz Los Anđelesa.
Na poslednjih pet mečeva Kolorado je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz što znači da u tom periodu ovaj tim ima potpuno identičan učinak kao njihov protivnik na večerašnjem susretu.
U prošlom kolu je četvrtoplasirana ekipa na tabeli slavila na gostovanju kod Hjustona, kada je bilo 1:3.

Naš predlog

Barem na papiru, domaćin ima daleko kvalitetniji roster i nekako smo mišljenja da će tim iz LA Galaksija to i potvrditi na ovom u najavi veoma zanimljivom duelu, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica 1xbet pripremila kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.