Sreda, 18/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
18/08Náutico RR vs Kruzeiro1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
16/08/2021 20:49
U noći između utorka i srede nas očekuje četiri meča u okviru brazilske Serije B, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Nautika i Kruzeira. Susret između ova dva tima je zakazan za 00:00h.
Nautiko

Koliko je ovogodišnje izdanje brazilske Serije B zanimljivo, možda nam najbolje pokazuje i podatak da je Nautiko pre ovog kola bio na prvom mestu na tabeli, a trenutno se nalazi na šestom mestu?!
Naime, Nautiko je fantastično startovao u prvenstvu i dugo se nalazio na prvom mestu na tabeli, ali kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve slabije partije pa su tako na pet poslednjih susreta bez trijumfa, a u tom periodu su doživeli čak četiri poraza uz samo jedan remi, i kada bi se gledala forma u poslednjih pet mečeva Nautiko bi bio na ubedljivom poslednjem mestu na tabeli.
U prošlom kolu je inače ovaj tim poražen na gostovanju kod Avaja, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Kruzeiro

Iako je Kruzeiro pre početka šampionata slovio za jednog od glavnih favorita za plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, kako sada stvari stoje, utisak je da od toga po svemu sudeći neće biti ništa.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi tek na šesnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u Seriji B.
Ruku na srce, Kruzeiro u poslednje vreme pruža nešto bolje partije, pa su tako na pet poslednjih susreta bez poraza, a u tom periodu je dojučerašnji prvoligaš ostvario jednu pobedu, uz čak četiri remija.
U prošlom kolu je Kruzeiro remizirao na svom terenu protiv Sampajo Koreje, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Utisak je da je posle baš dosta vremena konačno došlo vreme za jedan trijumf domaće ekipe koja bi se pobedom na ovom duelu ponovo vratila u borbu za plasman u Seriju A. Sa druge strane, isto tako, vreme je i za prekid odlične Serije Kruzeira od pet mečeva bez poraza, pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica CircusCasino plaća sa fantastičnom kvotom 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.