Četvrtak, 19/08 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
19/08Atletiko Mineiro vs River PlataDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
16/08/2021 21:32
Kopa Libertadores polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali revanš meč četvrtfinala u kom će Atletiko Mineiro na svom terenu dočekati River Plejt. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Atletiko Mineiro

Fudbaleri Atletiko Mineira igraju sjajno na oba fronta ove sezone. Naime, Hulk i drugari se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli brazilske Serije A uz pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Palmeiras kog su između ostalog u prošlom kolu u velikom derbiju savladali sa 2:0.
Što se tiče Kopa Libertadores, Mineiro je jako blizu plasmana u polufinale ovog takmičenja, pošto su u prvom kolu odigrali sjajan meč na gostovanju kod River Plejta, pošto je bilo 0:1.
Jedini strelac na tom susretu bio je Fernandez koji je pred kraj meča dobio crveni karton i neće moći da pomogne svojim saigračima u revanšu.

River Plejt

Utisak je da smo nekako dosta više očekivali od River Plejta kada je ova sezona u pitanju, pošto se izabranici Marsela Galjarda trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli argentinske Superlige, uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Independijente, što svakako nije nenadoknadiva razlika.
U prošlom kolu je River slavio na svom terenu u veoma važnom meču protiv Veleza, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Ono što svakako nije dobro je što aktuelni vicešampion Argentine izgubio u prvom meču četvrtfinala Kopa Libertadores i sada im predstoji jako težak zadatak, ali treba uzeti u obzir da izabranici Marsela Galjarda igraju sjajno revanš mečeve.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan i te kako zanimljiv susret, a mišljenja smo da gosti neće ponovo doživeti poraz, pošto izabranici Marsela Galjarda imaju imperativ pobede na ovom duelu. Zbog svega toga vam predlažemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa poprilično pristojnom kvotom 1.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.