Sreda, 18/08 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
18/08Vest Bromvič Albion vs Šefild Junajted1X2tip: X
7 / 10 Ulog
17/08/2021 16:21
Duel dve ekipe koje su ispale iz elite događa se već u trećem kolu novog prvenstva u Čempionšipu. Utakmica se igra u Birmingemu u sredu u 21 čas.
Vest Bromvič Albion

Sve je pokušao tim iz Birmingema ne bi li spasio živu glavu i opstao u Premijer ligi prošle sezone. Ipak, zaostatak koji su napravili na startu sezone bio je nenadoknadiv, pa su se nakon samo jedne sezone vratili u drugu ligu. Početak nove sezone bio je dobar, uzeli su bod u goleadi u Bornmutu, bilo je 2:2 sa \'\'trešnjicama\'\', da bi u drugom kolu, na svom Hotornsu pobedili Luton sa 3:2. Dali su već pet golova, pa se može reći da im je ofanziva bila glavna snaga u prvih 180 minuta igre u novom prvenstvu, što se ne može reći za pripremni period u kome nisu primili gol u poslednja četiri meča pred start šampionata. Kalum Robinson je jedinida dva gola i poveo je trku što se najboljih strelaca u Čempionšipu tiče.

Šefild junajted

\'\'Oštrice\'\' su igrale fantastično u prvoj sezoni po ulasku u Premijer ligu, ali to nisu uspeli da ponove u drugoj. Odmah su pali na začelje tabele i na kraju na njemu i završili sezonu, mada su u finišu imali nekoliko baš zapaženih nastupa. Premijer liga je preteško takmičenje i kada zaostanete na startu, to je gotovo nemoguće nadoknaditi u vreme kada svima bodovi trebaju za nešto. Letos je za prvog trenera doveden srpski stručnjak Slaviša Jokanović, čovek koji zna kako se ulazi u Premijer ligu, pošto je u elitu već uveo Votford i Fulam. Vodio je bivši trener Partizana pre Šefilda i Al Garafu, pa mu iskustva sigurno ne nedostaje. Premijer ligu dobro poznaje još iz igračkih dana, kada je sa velikim uspehom nosio dres londonskog Čelsija. Nisu \'\'Oštrice\'\' najbolje otvorile sezonu, prvo su sasvim neočekivano poražene od Birmingema na svom Bramal Lejnu, ali su onda doneli veliki bod iz Svonsija. Ni protiv Birmingema, ni protiv Velšana, nisu uspeli da daju gol, pa je njihov jedini pogodak u novoj sezoni onaj protiv Karlajla u EFL kupu kada su slavili sa 1:0.

Predlog

Sudarie se odlična odbrana Jorkširaca i sjajan napad Vest Broma. U prošloj sezoni obe ekipe dobile su meč na svom terenu, pa smatramo da je vreme za jedan remi. Šefild će zatvoriti prilaze svom golu, a mislimo da nerešen rezultat ne bi razočarao ni jedne ni druge. Preporučujemo vam x, a za njega u kladionici 1xbet dobijate odličan koeficijent od 3.44, pa vredi pokušati.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.