Četvrtak, 19/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
19/08Slavija Prag vs Legia Warszawa1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
18/08/2021 21:39
U četvrtak su na programu prvi mečevi plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Slavije Prag i Legije. Susret između ova dva tima je na programu od 19 časova.
Slavija Prag

Nažalost, fudbaleri Slavije iz Praga nisu uspeli da dođu do plasmana u Ligu šampiona, što je svakako bio primarni cilj.
Ipak, ovom timu ostaje uteha da je i dalje u igri za plasman u drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje, iako žreb nije bio nimalo prijatan, pošto će se sastati sa poljskim šampionom Legijom.
U trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, Slavija je u dvomeču bila slabija od Ferencvaroša pošto je u Mađarskoj bilo 2:0, dok je u Češkoj Slavija slavila sa 1:0.
U poslednjem kolu češkog šampionata, tim iz Praga je slavio na gostovanju kod Mlade Boleslave, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Legija

Legija je imala dosta težak žreb u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pošto su naleteli na Dinamo iz Zagreba, koji ih je eliminisao, ruku na srce, dosta teže nego što se očekivalo, pošto je u Hrvatskoj bilo 1:1, dok je tim iz Zagreba slavio na gostovanju sa 0:1, i tako sebi zakazao dvomeč sa Šerifom, gde je doživeo senzacionalan poraz u prvom meču od 3:0.
Ni u poljskom šampionatu timu iz Varšave ne cvetaju ruže za sada, iako su u prošlom kolu ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod Varte, a taj meč je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Barem na papiru Slavija je daleko bolji rival, a mora se priznati i da tim iz Praga ima daleko više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.