Petak, 20/08 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
20/08Barselona vs FluminenseDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
18/08/2021 21:58
U noći između četvrtka i petka je na programu poslednji meč četvrtfinala Kopa Libertadores u kom će Barselona na svom terenu dočekati Fluminense. Duel između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Barselona

Navijači ekvadorskog kluba imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada je u pitanju takmičenje u Kopa Libertadores.
Naime, Barselona je igrala sjajno u grupnoj fazi u grupi koja je po mnogim mišljenjima bila i najjača, pošto su se pored njih tu našle još i ekipe Boke Juniors, ali i Santosa, za koji je opšte poznato da je prošle sezone igrao finale ovog takmičenja.
Na kraju je predstavnik Ekvadora takmičenje završio na prvom mestu na tabeli što mu je donelo dvomeč sa Velezom, koji je Barselona eliminisala i zakazala duel sa Fluminenseom.
U prvom susretu između ta dva tima, rezultat je bio 2:2, pa je sigurno da Barselona ima lepe šanse da dođe do plasmana u polufinale što bi bio ogroman uspeh.

Fluminense

Fluminense ima ogromnih problema ove sezone u brazilskoj Seriji A, što će nam bez ikakve sumnje najbolje pokazati i trenutni plasman ovog tima koji se mimo svih očekivanja nalazi tek na petnaestom mestu uz samo dva boda viška u odnosu na Sport Resife, koji se nalazi na sedamnaestoj poziciji koja nažalost znači i selidbu u niži rang.
Ipak, što se tiče Kopa Libertadores, Fluminense igra fantastično u ovom takmičenju, pošto su prvo prošli grupnu fazu, a onda u osmini finala u dvomeču eliminisali paragvajski Sero Portenjo, i to sa ukupnim rezultatom 0:3.
U prvom meču četvrtfinala najkvalitetnijeg klupskog takmičenja Južne Amerike, Fluminense je na svom terenu remizirao sa Barselonom, i utisak je da im sledi dosta težak posao.

Naš predlog

Iako je važnost meča ogromna, apsolutno ne treba da nas iznenadi ako ovo bude jedan duel sa baš dosta golova, pošto će i jedan i drugi tim ići na trijumf, a mišljenja smo da će golova biti na obe strane zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.