Petak, 20/08 - Fudbal, Urugvaj, Primera Division
20/08Fénix vs Wanderers1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
19/08/2021 20:07
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč urugvajskog šampionata, a ovoga puta je reč o duelu između Feniksa i Vonderersa. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Feniks

Fudbaleri Feniksa igraju promenljivo u dosadašnjem toku urugvajskog šampionata i posle četrnaest odigranih kola ova ekipa se nalazi na sredini tabele, preciznije na osmom mestu.
Do sada je Feniks odigrao četrnaest mečeva u prvenstvu na kojima je zabeležio pet trijumfa, tri remija, uz čak šest poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Boston Rivera, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Feniks ostvario dva trijumfa, jedan remi i tri poraza.

Vonderers

Što se tiče Vonderersa, i ova ekipa igra slično kao i njihov protivnik na večerašnjem susretu pošto se trenutno nalaze na devetom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na Feniks kod koga i gostuju u ovom kolu.
Do sada je Vonderers odigrao četrnaest mečeva u sezoni na kojima je ostvario pet trijumfa, dva remija uz čak sedam poraza, a treba naravno dodati da se ova ekipa nije najbolje snašla u poslednje vreme, pošto su na pet odigranih susreta doživeli čak četiri poraza uz samo jedan trijumf i to nad Progresom, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Vonderers igra katastrofalno u poslednje vreme što bi bez ikakve sumnje mogao da iskoristi silno motivasani Finiks, pa vam zato toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 2.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.