Petak, 20/08 - Fudbal, Španija, La Liga
20/08Real Betis vs Cádiz1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
19/08/2021 20:37
Već od petka su na programu mečevi drugog kola španskog prvenstva, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Andaluziji, gde će fudbaleri Betisa dočekati Kadiz. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Betis

Andalužani su prošle sezone igrali sjajan fudbal što je na kraju rezultiralo i plasmanom u grupnu fazu Liga Evrope, što će bez ikakve sumnje biti primarni cilj i ovog puta.
Međutim, utisak je da smo od Betisa dosta više očekivali na otvaranju šampionata, pošto su samo remizirali na gostovanju kod Majorke, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Deluje da Andalužani mogu da budu i zadovoljni sa tim rezultatom, pošto su za čitavih devedeset minuta susreta uputili samo jedan udarac u okvir gola Majorke, koji je na sreću svih navijača ovog tima završio u mreži domaće ekipe.

Kadiz

Iako su svi pre početka prošlog šampionata mislili da će se Kadiz grčevito boriti za opstanak, ova ekipa je dosta lagano izborila igranje u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala i za ovu sezonu, pošto su na kraju završili na sredini tabele, preciznije na dvanaestom mestu.
Naravno, pamtimo svi onih nekoliko prvih kola iz prošlog prvenstva kada se Kadiz nalazio u samom vrhu tabele, ali kasnije je nekako i ova ekipa igrala dosta slabije, što je ipak bilo dovoljno za primarni cilj - opstanak.
U prvom kolu novog šampionata, Kadiz je na svom terenu remizirao sa Levanteom, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Na papiru su Andalužani daleko kvalitetniji rival i mišljenja smo da će Betis to i te kako i pokazati na svom terenu pa nam ostaje samo da vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.