Subota, 21/08 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
21/08Ufa vs Zenit1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
20/08/2021 16:48
U subotu se nastavljaju mečevi petog kola ruske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ufe i Zenita. Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova.
Ufa

Nakon poprilično lošeg starta fudbaleri Ufe pružaju sve bolje partije kako prvenstvo odmiče.
Naime, u prva dva kola ova ekipa je doživela dva poraza, i već tada su mnogi krenuli sa prognozama da će se ovaj tim boriti za opstanak u ligi.
Međutim, kako je vreme prolazilo, tako je i ova ekipa polako ali sigurno podizala svoju formu, pa se u ovom trenutku nalaze na jedanaestom mestu na tabeli sa četiri osvojena boda.
U poslednja dva duela Ufa nije doživela niti jedan poraz, pošto su prvo remizirali na svom terenu protiv Lokomotive iz Moskve, a nakon toga i slavili na veoma teškom gostovanju kod Nižnija, kada je bilo 1:2.

Zenit

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri Zenita i ovog puta glavni favoriti za osvajanje titule šampiona Rusije.
Posle četiri odigrana kola ekipa iz Sankt Petersburga se nalazi na prvom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Rubin iz Kazanja, koji igra iznad svih očekivanja.
Nakon tri vezana trijumfa, u prošlom kolu je Zenit prvi put odigrano nerešeno u novom šampionatu i to u velikom derbiju na gostovanju kod Lokomotive iz Moskve, kada je bilo 1:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je lider prvenstva odigrao samo jedan duel i u fantastičnom susretu slavio protiv Krasnodara sa 3:2.

Naš predlog

Iako Ufa u poslednje vreme pruža dosta bolje partije nego što je to bio slučaj na startu prvenstva, mišljenja smo da će Zenit ipak slaviti na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.