Subota, 21/08 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
21/08Gil Vicente vs Benfika1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
20/08/2021 16:59
Ovog vikenda se igra treće kolo portugalske Primeire, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Žil Visentea i Benfike. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Žil Visente

Fudbaleri Žil Visentea su najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem toku portugalskog šampionata pošto se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na deobi prvog mesta na tabeli sa maksimalnih šest osvojenih bodova.
Do sada je ovaj tim odigrao dva meča, ostvario dva trijumfa i to bez primljenog gola, pa je sigurno da je to početak kakav se samo mogao poželeti, iako je poznato da je primarni cilj ovog kluba opstanak u društvu najboljih.
U prvom kolu je Žil Visente slavio na svom terenu protiv Boaviste, i to sa čak 4:0, da bi u drugom kolu ovaj tim ostvario trijumf i na teškom gostovanju kod Portimonensea, kada je bilo 0:1.

Benfika

Primarni cilj Benfike je pre svega ulazak u grupnu fazu Lige šampiona, a onda naravno i titula u portugalskoj Primeiri.
Za sada popularni "orlovi" izgledaju poprilično dobro na oba fronta, pošto su nadomak plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, jer su u prvom meču plej-ofa slavili na svom terenu protiv PSV-a, u jednom sjajnom duelu koji je završen rezultatom 2:1.
Što se tiče nacionalnog šampionata, Benfika za sada na dva odigrana meča ima dva trijumfa, a u prošlom kolu su bez većih problema slavili na svom terenu protiv Arouke, pošto je taj duel završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Iako Žil Visente pruža zaista fantastične partije na startu šampionata, mišljenja smo da je Benfika daleko kvalitetniji rival, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.