Nedelja, 22/08 - Fudbal, Argentina, Primera
22/08Boka Juniors vs Patronato1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/08/2021 17:07
Argentinska Superliga se ove godine igra po ubrzanom principu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boke Juniorsa i Patronata. Susret između ova dva tima zakazan za 01:15h.
Boka Juniors

Svakako da ni oni najveći pesimisti nisu očekivali da će fudbaleri Boke Juniors pružati ovoliko loše partije na startu argentinskog šampionata.
Naime, aktuelni šampion se u ovom trenutku nalazi na katastrofalnom 24. mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda.
Poražavajuće zvuči podatak da izabranici Migel Anhela Rusa i dalje ne znaju za trijumf, pošto su na pet odigranih mečeva doživeli dva poraza i čak četiri remija.
U prošlom kolu je ekipa sa "Bombonjere" doživela novi poraz i to na gostovanju kod Estudijantesa, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Patronato

Što se tiče Patronata, ako smo za Boku rekli da igra ispod svih očekivanja, onda slobodno za Patronato možemo konstatovati da ovaj tim igra iznad svih očekivanja.
Naime, ova simpatična ekipa se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Independijente.
Do sada je Patronato odigrao šest mečeva u najkvalitetnijem rangu argentinskog fudbala i ostvario tri trijumfa, dva remija i jedan poraz.
U prošlom kolu je šestoplasirana ekipa na tabeli ostvarila novi trijumf i to na svom terenu protiv Sentral Kordobe, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Nakon šest odigranih mečeva bio bi konačno red da aktuelni šampion dođe do svog tek prvog trijumfa u sezoni, pa vam zato toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.