Nedelja, 22/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
22/08Palmeiras vs Cuiabá1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/08/2021 17:19
Brazilska Serija A polako ali sigurno počinje da nam daje odgovore na neka pitanja, a u nedelju se nastavljaju mečevi sedamnaestog kola pa za vas smo ovog puta analizirali duel između Palmeirasa i Kujabe. Susret između ova dva tima je zakazan za 16 časova.
Palmeiras

Sjajno je Palmeiras igrao u najkvalitetnijem rangu brazilskog šampionata, ali sve do pre nekoliko kola pošto je aktuelni osvajač Kopa Libertadores remizirao na gostovanju kod Sao Paula u duelu u kom nije bilo golova.
Nakon toga je trenutno drugoplasirani tim na tabeli vezao dva poraza, i to prvo na svom terenu od Fortaleza, u jednom sjajnom duelu koji je završen rezultatom 2:3. Posle toga je dojučerašnji lider na tabeli izgubio i u derbiju od Atletiko Mineira, pošto je taj duel završen rezultatom 2:0, pa nema nikakve sumnje da su šampionu Južne Amerike preko potrebni bodovi iz ovog duela.

Kujaba

Kujaba je prošle sezone obezbedila istorijski plasman u Seriji A, i svakako da će primarni cilj u njihovoj debitantskoj sezoni u društvu najboljih biti opstanak u ligi.
U ovom trenutku se Kujaba nalazi na šesnaestom mestu na tabeli, koje je između ostalog i prvo bezbedno mesto na lestvici, koje garantuje opstanak u društvu najboljih.
Ipak, nakon jedne serije dobrih rezultata, Kujaba je u prošlom kolu doživela poraz na svom terenu od Gremija, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su u pitanju gostovanja do sada je Kujaba odigrala sedam mečeva van svog terena na kojima je doživela samo jedan poraz, uz čak pet remija, ali i jednog trijumfa.

Naš predlog

Nakon tri vezana neuspeha utisak je da Palmeiras prosto mora da trijumfuje na domaćem terenu protiv tima koji ima samo jedan poraz na strani, ali nema sumnje da je neosporni kvalitet na strani Palmeirasa, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.