Nedelja, 22/08 - Fudbal, SAD, MLS
22/08Vajtkeps vs Los Angeles FC1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
20/08/2021 18:39
Poslednji meč subotnjeg programa MLS-a se igra u Kanadi, gde će fudbaleri Vankuvera dočekati Los Anđeles. Duel između ova tima je zakazan za 04:00h.
Vankuver

Vankuver ne igra baš najbolje u ovogodišnjem izdanju MLS-a, a to nam nekako najbolje pokazuje podatak da se ova ekipa trenutno nalazi tek na jedanaestom mestu na tabeli zapadne konferencije i ozbiljno su doveli u pitanje svoj plasman u plej-of, što je bez ikakve sumnje primarni cilj kada je ovaj šampionat u pitanju.
Ruku na srce, Vankuver na poslednjih pet mečeva ne zna za poraz, a u tom periodu je ova ekipa čak četiri puta remizirala uz samo jedan trijumf, i to u prošlom kolu kada su na gostovanju kod novajlije Ostina, slavili sa 1:2.

Los Anđeles

Ako se posmatraju samo rosteri, sigurno je da Los Anđeles poseduje možda i najkvalitetniji u ligi, na čelu sa Karlosom Velom, ali očigledno je da nešto ne štima u ovom timu, kada je ova sezona u pitanju.
Naime, jedan od najvećih favorita za osvajanje MLS-a se u ovom trenutku nalazi tek na osmom mestu na tabeli zapadne konferencije, uz samo bod manjka u odnosu na sedmoplasirani Portland, a poznato je da upravo ta sedma pozicija na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje.
U lošoj seriji se nalaze Karlos Vela i drugari pošto Los Anđeles na tri poslednja meča ne zna za trijumf, a u prošlom kolu su doživeli poraz od Atlante, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Vankuver igra očajno ove sezone, a u poslednje vreme ne cvetaju ruže ni njihovom protivniku iz Los Anđelesa. Ipak, za očekivati je da jedan od najvećih favorita za osvajanje titule krene sa nešto boljim partijama kako bi se domogao plasmana u plej-of, pa vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica 1xbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.