Nedelja, 22/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
22/08Ceará vs Flamengo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
21/08/2021 15:55
Brazilska Serija A je uveliko u toku, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Seare i Flamenga. Susret između ova dva tima je zakazan za 23 časa i 15 minuta.
Seara

Fudbaleri Seare pružaju dosta dobre partije ove sezone a najbolji pokazatelj za to je i svakako sjajno osmo mesto na tabeli.
Posle jedne duže serije bez poraza, u prošlom kolu je nažalost ova ekipa doživela poraz na gostovanju kod Korintijansa, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala osam mečeva i slobodno možemo reći da Seara igra sjajno na svom terenu pošto su u tom periodu ostvarili pet trijumfa, dva remija, uz samo jedan jedini poraz.

Flamengo

Uprkos katastrofalnom porazu pre dva kola i to na svom terenu od Internasionala kada je bilo neverovatnih 0:4, slobodno možemo konstatovati da fudbaleri Flamenga igraju sjajno ove sezone.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli uz deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Mineiro, ali svakako valja napomenuti da aktuelni šampion Brazila ima i dva meča manjka u odnosu na lidera na tabeli.
U prošlom kolu je Flamengo na svom terenu bez većih problema slavio protiv Sport Resifea, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Takođe, aktuelni šampion Brazila je sredinom nedelje došao do plasmana u polufinale Kopa Libertadores pošto si u revanšu bili bojli od Olimpije, i to sa ubedljivih 5:1.

Naš predlog

Iako Seara važi za jednog od najboljih domaćina u ligi, mišljenja smo da nemaju šta da traže u duelu protiv Flamenga koji u poslednje vreme podseća na kaznenu ekspediciju.
Toplo vam preporučujemo da tipujete na pobedu gostiju, a kladionica CircusCasino tu igru plaća sa kvotom 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.