Nedelja, 22/08 - Fudbal, Italija, Serija A
22/08Roma vs Fiorentina1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
21/08/2021 23:09
Jedan od najzanimljivijih mečeva prvog kola italijanske Serije A se igra na Olimpiku gde će fudbaleri Rome dočekati Fiorentinu. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Roma

Ono što je možda i obeležilo leto u italijanskom fudbalu je pored titule šampiona Evrope, svakako i povratak Murinja u Seriju A, pošto je "Posebni" potpisao za Romu.
Samim tim, sigurno je da i "vučica" može i mora bolje od prošlosezonskog sedmog mesta na tabeli koje im je donelo plasman u kvalifikacije za Ligu Konferencija, gde su u prvom meču plej-ofa slavili na gostovanju kod Trabzona, kada je bilo 1:2.
Inače, u klub je ovog leta iz Čelsija stigao i Abraham, i sigurno je da će ovaj sjajni napadač predstavljati glavnu napadačku opciju Rimljana i očekuje se da se nadaje golova.

Fiorentina

Ono što je najbitnije za Fiorentinu je da je ova ekipa sačuvala gotovo kompletan igrački kadar, a tu pre svih mislimo na najtraženijeg fudbalera u italijanskoj Seriji A, Dušana Vlahovića iza koga je fantastična sezona.
Pre nekoliko dana u klub je stigao i treći reprezentativac Srbije, a u pitanju je Matija Nastasić koji bi trebalo da nastupa u paru sa Nikolom Milenkovićem, za koga je "viola" takođe imala pregšt zanimljivih ponuda.
Za novog trenera je imenovan Vinćenco Italijano koji će konačno posle dosta vremena pokušati Fiorentini da donese plasman u evropska takmičenja.

Naš predlog

Očekuje nas sasvim sigurno jedan i te kako interesantan duel, a prednost u ovom meču ipak dajemo timu sa Olimpika koji će učiniti sve da na debiju Žozea Murinja na klupi u Seriji A dođe do trijumfa, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica 1xbet plaća sa odličnom kvotom 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.