Utorak, 24/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
24/08Fluminense vs Atletiko Mineiro1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
23/08/2021 02:15
U noći između ponedeljka i utorka su na programu poslednja dva meča sedamnaestog kola brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fluminensea i Atletiko Mineira. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Fluminense

Nažalost, fudbaleri Fluminensea su sredinom ove nedelje eliminisani iz Kopa Libertadoresa, i to pošto su u četvrtfinalu u oba duela remizirali sa Barselonom iz Ekvadora, ali je ta ekipa postigla gol viška u gostima i došla do plasmana u polufinale.
Kada je u pitanju brazilska Serija A, u ovom trenutku se Fluminense nalazi tek na šesnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na tim koji će na kraju napustiti najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
U prošlom kolu je Fluminense doživeo težak poraz na gostovanju kod Internasionala a taj duel je završen rezultatom 4:2.

Atletiko Mineiro

Koliko god da Fluminense igra loše u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A toliko fudbaleri Atletika Mineira igraju dobro, što nam najbolje svedoči i plasman na prvo mesto na tabeli brazilske Serije A, uz čak pet bodova viška u odnosu drugoplasirani Palmeiras, koga su između ostalog u prošlom kolu savladali na svom terenu, pošto je taj duel završen rezultatom 2:0.
U međuvremenu je lider na tabeli Serije A u četvrfinalu Kopa Libertadores deklasirao River Plejt koja je po mnogim mišljenjima bila i jedan od najvećih favorita za osvajanje ovog takmičenja, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Atletiko Mineiro igra fantastično u poslednje vreme i kako sada stvari stoje deluje da je ova ekipa najveći favorit za osvajanje Serije A, pa iz tog ugla treba reći da su gosti veliki favoriti na ovom u najavi veoma zanimljivom duelu i savetujemo vam da odigrate 2 koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.