Ponedeljak, 23/08 - Fudbal, Italija, Serija A
23/08Kaljari vs Specija1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
23/08/2021 02:31
Jedan od poslednjih mečeva drugog kola italijanske Serije A se igra na Sardiniji gde će fudbaleri Kaljari dočekati Speciju. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Kaljari

Fudbaleri Kaljarija su prošle sezone dosta teže nego što se očekivalo došli do opstanka u ligi, iako je primarni cilj pre početka šampionata bio plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, što je ispostavilo se bio i te kako krupan zalogaj.
Kada je u pitanju ova sezona sigurno je da će popularni Sardi pokušati da što pre obezbede opstanak u društvu najboljih, iako će izabranici Leonarda Sempličija ugrabiti svoju šansu za nešto više, naravno ukolio se ona ukaže.
Iz kluba je nedavno zbog nesporazuma sa upravom otišao Rađa Naingolan, što će svakako biti veliki hendiket za Sarde.

Specija

Fudbaleri Specije su u svojoj debitantskoj sezoni dosta lakše nego što se očekivalo na kraju došli do opstanka u ligi a nema apsolutno nikakve sumnje da će to i ovog puta biti primarni cilj.
Sve to će biti dosta težak zadatak pošto Specija baš i nije bila preterano aktivna na tržištu, ali ono što može da obraduje sve navijače ovog tima je činjenica da su čelni ljudi kluba zadržali kostur tima iz prošle sezone, što će verovatno biti i dovoljno za zacrtane ciljeve.
Specija nije igrala nijedan meč u pripremnom periodu ali su skoro u italijanskom Kupu savladali Pordenone, a taj meč je završen rezultatom 1:3.

Naš predlog

Godinama unazad fudbaleri Kaljarija igraju dosta dobro na svom terenu i mišljenja smo da će to slučaj biti i sada pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.