Ponedeljak, 23/08 - Fudbal, Francuska, Liga 2
23/08Okser vs Gengan1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/08/2021 07:56
Poslednji meč petog kola francuske Lige 2 nam donosi duel između Oksera i Gengana. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Okser

Fudbaleri Oksera igraju poprilično dobro na startu francuske Lige 2, pa se posle pet odigranih kola ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Tuluz, ali i uz podatak da ovaj tim ima meč manje, pa bi Okser eventualnim trijumf došao do drugog mesta na tabeli koje na kraju sezone donosi direktan plasman u Ligu 1.
Do sada je ova ekipa odigrala četiri susreta na kojima je ostvarila dva trijumfa i dva remija, uz šest postignutih i samo dva primljena gola.
U prošlom kolu je Okser remizirao na gostovanju kod drugoplasiranog Pariza, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Gengan

Gengan je prošlu sezonu završio na devetom mestu na tabeli, ali je nekako utisak da bi taj plasman bio dosta lošiji da ova ekipa nije u poslednjih pet kola vezala pet meča bez poraza, na kojima je ostvarila čak četiri trijumfa uz jedan remi, ali i uz nijedan primljen gol.
Kada je ova sezona u pitanju, deluje da smo od ovog tima očekivali dosta više pošto se posle četiri odigrana kola Gengan nalazi tek na sedamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednja pozicija koja je bezbedna na kraju šampionata.
U prošlom kolu je Gengan doživeo poraz na svom terenu od Amijena, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Okser igra sjajno na startu sezone dok gostima ne cvetaju ruže što bi domaća ekipa i te kako mogla da iskoristi.
Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.