Ponedeljak, 23/08 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
23/08Boavista vs Santa Clara1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
23/08/2021 08:10
Poslednji meč trećeg kola portugalske Primeire se igra u Portu, gde će fudbaleri Boaviste dočekati Santa Klaru. Susret između ova dva tima je zakazan za 22 časa i 15 minuta.
Boavista

Prošlu sezonu su fudbaleri Boaviste završili na trinaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na tim koji je na kraju napustio najkvalitetniji rang portugalskog fudbala, pa je sigurno da će i ovog puta opstanak u Primeiri biti primarni cilj ovog tima.
Inače, do sada je Boavista odigrala dva meča u novoj sezoni i ima polovičan učinak, pošto je ova ekipa u prvom kolu doživela težak poraz na gostovanju kod Žil Visentea, kada je bilo 3:0, da bi ova ekipa istom merom na svom terenu uzvratila nimalo naivnoj ekipi Fereire, pošto je taj duel završen rezultatom 3:0.

Santa Klara

Fudbaleri Santa Klare su igrali fantastično prošle sezone, što je na kraju ovoj ekipi i donelo plasman u kvalifikacije za Ligu Konferencija.
Kada smo već kod ovog takmičenja treba reći da se Santa Klara nalazi nadomak plasmana u novoformirano takmičenje pošto su u prvom meču plej-ofa slavili nad srspkim vicešampionom Partizanom, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inale, ova ekipa je pre nekoliko dana prodala Karlosa Žuniora koji je bez ikakve sumnje bio i najbolji fudbaler ovog tima, koji se posle dva odigrana kola u Primeiri nalazi tek na šesnaestom mestu na tabeli.

Naš predlog

Boavista važi za tim koji igra dosta dobro na domaćem terenu dok se očekuje da trener Santa Klare izvede nešto promenjen sastav tima z ovaj meč kako bi se glavni nosioci tima što bolje pripremili za odlučujući duel sa Partizanom u četvrtak.
Zbog svega toga vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 2.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.