Utorak, 24/08 - Fudbal, Švedska, Seperetan
24/08GAIS vs Jančeping Sedra1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/08/2021 20:50
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč švedske druge lige, a ovoga puta smo se opredelili za duel između GAIS-a i Jenćepinga. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
GAIS

Nema nikakve sumnje da smo od fudbalera GAIS-a očekivali dosta više kada je ova sezona u pitanju, pošto se u ovom trenutku ovaj tim nalazi na trinaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju sezone znači i plej-aut meč sa timom iz treće lige.
Do sada su fudbaleri GAIS-a odigrali šesnaest mečeva u prvenstvu na kojima su ostvarili samo pet trijumfa, uz dva remija i čak devet poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela novi poraz i to na gostovanju kod petoplasiranog Treleborgsa, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Jenćeping

Što se tiče Jenćepinga, ova ekipa od samog starta šampionata pruža izuzetno promenljive partije, pa se trenutno posle šesnaestog odigranog kola nalaze na sedmom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na trećeplasirani Helsinborg, a poznato je da je to treće mesto i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje za ulazak u najkvalitetniji rang švedskog fudbala.
U prošlom kolu je Jenćeping prekinuo crnu seriju od tri vezana poraza, pošto je na svom terenu slavio protiv Estersa, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

GAIS se nalazi u izuzetno teškoj situaciji i prosto mora da trijumfuje na ovom duelu, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa fantastičnom kvotom 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.