Sreda, 25/08 - Fudbal, Francuska, Liga 2
25/08Ažaksio vs KaenDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
24/08/2021 16:24
U sredu je na programu zaostali meč četvrtog kola francuske Lige 2 u kom će Ažaksio na svom terenu dočekati Kaen. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Ažaksio

Fudbaleri Ažaksioa igraju solidno na startu francuske Lige 2, a nakon pet odigranih kola se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz pet osvojenih bodova, ali i uz dva meča manjka u odnosu na gotovo sve timove iz drugog po kvalitetu ranga francuskog fudbala.
Računica je jasna, ukoliko Ažaksio na dva zaostala susreta ostvari oba trijumfa došao bi do fantastičnog drugog mesta koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu 1.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Oksera kada nije bilo, što je dobar rezultat obzirom na ambicije domaćina.

Kaen

Što se tiče Kaena, primarni cilj ovog puta biće povratak u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Nakon pet odigranih kola ova ekipa se nalazi na petom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na vodeći Tuluz, a eventualnim trijumfom u ovom zaostalom susretu bi ova ekipa došla do pozicije broj dva, pa je svakako da če fudbaleri ovog tima imati ogroman motiv na ovom susretu.
Inače, u prošlom kolu je Kaen slavio na svom terenu protiv nimalo naivne ekipe Nansija, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Pominjali smo već podatak da ukoliko jedna ili druga ekipa pobedi na ovom zaostalom susretu doći će do pozicije broj dva, pa ne treba govoriti o tome da Ažaksio i Kaen imaju ogroman motiv na ovom meču.
Mišljenja smo da će u toj velikoj želji za pobedom i jedni i drugi postići makar po jedan gol zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.