Sreda, 25/08 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
25/08MSV Duizburg vs Wehen WiesbadenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
24/08/2021 16:33
U nedostatku bolje ponude za klađenje, ovoga puta smo za vas analizirali jedan meč iz nemačke treće lige, a ovoga puta smo se opredelili za duel između Duizburga i Vehena. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Duizburg

Fudbaleri Duizburga na početku ove sezone igraju po sistemu toplo-hladno, pošto na četiri odigrana susreta imaju po dva trijumfa i dva poraza.
Trenutno se ova ekipa nakon četiri odigrana kola nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, ali uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Magdeburg.
U prošlom kolu je Duizburg upravo i gostovao prvoplasiranoj ekipi na tabeli i doživeo poraz, pošto je taj duel završen rezultatom 2:1, ali je lider na tabeli dosta lakše trijumfovao nego što to rezultat pokazuje, pošto je počasni gol gost postigao tek u drugom minutu sudijske nadoknade.

Vehen

Fudbaleri Vehena igraju sjajno u dosadašnjem toku nemačke treće lige, pošto se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na četvrtom mestu na tabeli i još uvek ne zna za poraz.
Naime, Vehen je odigrao četiri meča na kojima je ostvario dva trijumfa i dva remija a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv poslednjeplasiranog Havelsea, koji je ruku na srce do sada ubedljivo najmanje i pokazao od svih timova.
Taj meč je završen rezultatom 2:1, uz podatak da je Vehen do trijumfa došao u trećem minutu sudijske nadoknade, što je bio povod za veliko slavlje navijača domaćeg tima.

Naš predlog

Jako je teško prognozirati favorita na ovom duelu, ali smo nekako mišljenja da golovi neće izostati zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.