Sreda, 25/08 - Fudbal, Engleska, EFL Kup
25/08Vest Bromvič Albion vs Arsenal1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
24/08/2021 16:41
U sredu nas očekuje nekoliko zanimljivih mečeva u okviru EFL Kupa, a svakako najinterantniji se igra u Vest Bromviču gde će VBA dočekati Arsenal. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
VBA

Fudbaleri Vest Bromvič Albiona su krenuli fantastično u Čempionšipu i kako sada stvari stoje utisak je da je ova ekipa jedan od najozbiljnijih kandidata da na kraju sezone dođe do plasmana u najkvalitetniji rang engleskog fudbala.
Naime, posle četiri odigrana kola se VBA nalazi na deobi prvog mesta, pošto ova ekipa ima isti broj bodova kao i Fulam.
Do sada je Vest Bromvič ostvario tri trijumfa uz jedan remi, koji se desio na startu prvenstva na gostovanju kod Bornmuta.
Nakon toga je ovaj tim ostvario tri vezana trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je drugoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Blekburna (1:2).

Arsenal

Po nekom sada već starom običaju, fudbaleri Arsenala su na jedan katastrofalan način započeli ovu sezonu.
Naime, ekipa koju sa klupe predvodi Mikel Arteta je u dva odigrana meča doživela oba poraza pa se trenutno nalazi na katastrofalnom pretposlednjem mestu na tabeli engleske Premijer lige, bez osvojenih bodova, uz četiri primljena i nijedan dat gol.
U prošlom kolu najkvalitetnije lige na svetu, "tobdžije" su glatko poražene na svom terenu protiv šampiona Evrope Čelsija, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Pre toga, u prvom kolu je ekipa sa Emirejtsa poražena i na gostovanju kod novajlije Brentforda, kada je takođe bilo 2:0.

Naš predlog

Iako VBA igra fantastično na startu Čempionšipa, poznato je kako fudbaleri Arsenala igraju Kup takmičenja, i verovatno je to i jedini razlog što im dajemo prednost u ovom susretu i hrabro vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.