Četvrtak, 26/08 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
26/08Gremio vs Flamengo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
24/08/2021 16:49
Noć između srede i četvrtka je rezervisana za prve mečeve četvrtfinala brazilskog Kupa, a ovoga puta smo za vas analizirali duel između Gremija i Flamenga. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Gremio

Svakako da smo više očekivali od Gremija u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, međutim, trenutno se ova ekipa nalazi tek na šesnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Do sada je ova ekipa odigrala šesnaest mečeva i ostvarila samo četiri trijumfa, četiri remija uz čak osam poraza.
Ruku na srce, mora se priznati da Gremio pruža dosta bolje partije u poslednje vreme nego što je to bio slučaj na startu sezone, pošto je ova ekipa na dva poslednja susreta ostvarila dva vezana trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je Gremio slavio na svom terenu protiv Bahije, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Flamengo

Ni Flamengo nije na najbolji mogući način startovao u ovom šampionatu, međutim kako se većina fudbalera vratila u klub sa reprezentativnih obaveza, tako je i aktuelni šampion počeo sa dosta boljim partijama, pa se u ovom trenutku Flamengo nalazi na petom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Paranense, ali i uz čak dva meča manjka u odnosu na aktuelnog lidera na tabeli, tako da je svakako još uvek sve otvoreno.
Nažalost, u prošlom kolu je aktuelni šampion kiksirao na gostovanju kod Seare, pošto je taj duel završen rezultatom 1:1, što je bio tek prvi remi za ovu ekipu u sezoni.

Naš predlog

Gremio će se svakako više fokusirati na nacionalni šampionat gde mu ne cvetaju ruže pa se očekuje da trener ovog tima odmori neke od svojih najboljih fudbalera za predstojeći prvenstveni meč, što bi svakako mogao da iskoristi Flamengo koji je veliki favorit na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.