Četvrtak, 26/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
26/08Legia Warszawa vs Slavija PragUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
25/08/2021 17:13
U četvrtak su na programu revanš mečevi plej-ofa Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Legije i Slavije iz Praga. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Legija

Legija je u prvom meču u Pragu iskoristila sve svoje šanse, pošto su posle dva šuta u okvir gola postigli isto toliko pogodaka, a na kraju je rezultat tog prvog duela bio 2:2, uz zanimljiv podatak da smo sve golove videli u prvom poluvremenu.
Inače, tim iz Varšave je odigrao dosta dobar dvomeč sa Dinamom iz Zagreba i u kvalifikacijama za Ligu šampiona ali su nažalost eliminisani od prvaka Hrvatske, i to pošto su u Zagrebu remizirali, dok je u Varšavi bilo 0:1.
Što se tiče nacionalnog šampionata, trenutno se Legija nalazi na desetom mestu na tabeli uz dva meča manjka u odnosu na gotovo sve timove u prvenstvu.

Slavija Prag

Svi su očekivali da će Slavija iz Praga makar doći do plasmana u plej-of Lige šampiona, međutim to se nije desilo pošto je šampion Češke eliminisan u dvomeču od Ferencvaroša.
Utehu je tim iz Praga probao da nađe u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali ni tu ova ekipa nije ostvarila povoljan rezultat, pošto su na svom terenu odigrali samo 2:2 protiv Legije, iako se mora priznati da je češki šampion propustio pregršt dobrih prilika za postizanje golova, pa im sada preostaje težak posao na gostovanju.
Kada je u pitanju nacionalno prvenstvo, u ovom trenutku se Slavija iz Praga nalazi na trećem mestu na tabeli, i na četiri odigrana susreta imaju isto toliko trijumfa uz samo jedan primljen gol.

Naš predlog

U prvom meču u Pragu smo prisustvovali pravoj goleadi, a nekako smo mišljenja da nas golovi očekuju i ovog puta u Varšavi, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.