Četvrtak, 26/08 - Fudbal, Argentina, Primera
26/08Estudijantes vs San Lorenco1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/08/2021 20:55
U četvrtak su na programu preostali mečevi osmog kola argentinske Primere, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Estudijantesa i San Lorenca. Susret između ova dva tima je zakazan za 23 časa i 45 minuta.
Estudijantes

Generalno, fudbaleri Estudijantesa pružaju dosta dobre partije na startu ove sezone pošto se trenutno nalaze na sjajnom četvrtom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Rasing iz Aveljanede.
Do sada je ova ekipa odigrala sedam mečeva na kojima je ostvarila četiri trijumfa, jedan remi uz dva poraza.
U prošlom kolu je Estudijantes vezao četvrti meč bez poraza, i to pošto su na gostovanju kod Banfilda, dok je pre toga četvrtoplasirani tim na tabeli uspeo da na svom terenu savlada favorizovanu Boku Juniors, pošto je taj duel završen rezultatom 0:1.

San Lorenco

Fudbaleri San Lorenca su na jedan sjajan način startovali u ovom šampionatu, međutim, kako vreme prolazi tako i ovaj tim pruža sve slabije partije.
Naime, na poslednja četiri meča fudbaleri ovog tima ne znaju za trijumf, a u tom periodu su doživeli tri poraza uz jedan remi.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela novi poraz i to na svom terenu od Argentinos Juniorsa, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Do sada je inače San Lorenco odigrao četiri meča van svog terena na kojima je ostvario jedan trijumf, jedan remi i dva poraza.

Naš predlog

Utisak je da domaćin u dosta boljoj formi od San Lorenca i to bi moralo da dođe do izražaja i na ovom susretu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.