Četvrtak, 26/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
26/08Confiança vs Goiás1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
25/08/2021 21:18
Brazilska Serija B je ove sezone i te kako interesantna, a zanimljivo je da je u ovom trenutku primera radi bodovna razlika između prvoplasirane i devetoplasirane ekipe na tabeli samo osam bodova. Ovoga puta smo za vas analizirali meč između Konfijanse i Gojasa, koji je zakazan za 22 časa.
Konfijansa

Fudbaleri Konfijanse imaju dosta problema u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije B, pošto se ova ekipa u ovom trenutku nalazi tek na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo trinaest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Konfijansa očekivano poražena na gostovanju kod Kruzeira, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je pretposlednja ekipa na tabeli odigrala devet mečeva kao domaćin na kojima je ostvarila dva trijumfa, dva remija i čak pet poraza, što nažalost znači da je Konfijansa trenutno najlošiji domaćin u ligi.

Gojas

Što se tiče Gojasa, utisak je da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli koje na kraju prvenstva donosi plasman u Seriju A, što svakako i jeste primarni cilj ovog tima.
Do sada je Gojas odigrao dvadeset mečeva u sezoni na kojima je ostvario devet trijumfa, čak osam remija i samo tri poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa u jednom fantastičnom susretu remizirala na svom terenu protiv Sampajo Koreje, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Konfijansa je nalošiji domaćin u Seriji B, i mišljenja smo da bi to morala da iskoristi gostujuća ekipa koja igra fantastično u poslednje vreme, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.