Petak, 27/08 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
27/08Krasnodar vs Rubin Kazanj1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/08/2021 16:58
U petak se nastavljaju preostali mečevi šestog kola ruske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Krasnodara i Rubina. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Krasnodar

Ekipa Krasnodara se do sada nije proslavila, iako se mora priznati da je ovaj tim iz istoimenog grada imao i dosta težak raspored. Sve je krenulo odlično pošto je ovaj tim u prvom kolu deklasirao Ural na gostovanju kada je bilo 0:3, ali je nakon toga ovaj tim doživeo dva vezana poraza, i to prvo od Himkija mimo svih očekivanja na svom terenu, ali i na gostovanju kod Zenita u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 3:2.
Onda je usledio drugi trijumf Krasnodara u ovom šampionatu na svom terenu protiv Arsenala iz Tule, u takođe sjajnom duelu koji je završen rezultatom 3:2.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena u derbiju kod Lokomotive iz Moskve, pošto je na kraju bilo 2:1.

Rubin

Svakako da svi navijači Rubina mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji ova ekipa igra u tekućem šampionatu, pošto se sjajni Đorđe Despotović i drugari trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Dinamo iz Moskve koji igra fantastično ove sezone.
Do sada je tim iz Kazanja odigrao pet mečeva i još uvek ne zna za poraz, pošto je u tom periodu ovaj tim ostvario tri trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je Rubin remizirao na gostovanju kod Himkija kada je bilo 1:1, i na taj način je ova ekipa propustila da se probije na prvo mesto na tabeli, ali su i ovako stvari dosta dobre.

Naš predlog

Rubin će na ovom duelu nastupiti bez Đorđa Despotovića koji je glavna napadačka opcija ovog tima što će verovatno olakšati posao Krasnodaru, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.