Petak, 27/08 - Fudbal, Španija, La Liga
27/08Valensija vs Deportivo Alaves1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/08/2021 17:05
Od petka su već na programu mečevi trećeg kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na \"Mestalji\" gde će fudbaleri Valensije dočekati Alaves. Susret između ova dva tima je zakazan za 22 časa i 15 minuta.
Valensija

Iza Valensije je jedna katastrofalna sezona i sigurno je teško da ova ekipa može u ovom prvenstvu da igra lošije nego što je to bio slučaj u prošlom šampionatu.
Ako se po jutru dan poznaje mogla bi ovo da bude jedna poprilično dobra sezona za popularne "slepe miševe" koji se u ovom trenutku nalaze na šestom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Sevilju.
U prvom kolu je tim sa "Mestalje" slavio na svom terenu protiv Hetafea iako su gotovo čitav meč igrali sa igračem manje. I u drugom kolu su "slepi miševi" ostvarili povoljan rezultat, pošto su remizirali na gostovanju kod Granade kada je bilo 1:1.

Alaves

Primarni cilj Alavesa će naravno i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, a to će biti veoma težak zadatak.
Naime, nakon dva odigrana kola se tim iz Baskije nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i još uvek nema bodova na svom kontu.
U prvom kolu je Alaves ruku na srce imao i dosta težak posao, pošto mu je u goste došao Real Madrid. Dosta dobro je tim iz Baskije odigrao prvo poluvreme, ali je u nastavku susreta madridski gigant postigao čak četiri gola i odneo pobedu sa vrućeg gostovanja.
U prošlom kolu je Alaves doživeo i drugi poraz i to na svom terenu protiv Majorke, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Valensija za sada igra dosta dobro, a odlična stvar za njih je što im u ovom kolu gostuje Alaves koji zaista retko trijumfuje na strani, pa vam zbog svega toga savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.