Subota, 28/08 - Fudbal, Japan, J. Liga
28/08Consadole Sapporo vs Kawasaki Frontale1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
26/08/2021 17:17
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč japanskog prvenstva, a ovoga puta smo se opredelili za duel između Sapora i Kavasakija. Susret između ova dva tima je zakazan za 07:00h.
Saporo

Fudbaleri Sapora igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju Džej lige, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na devetom mestu.
Na poslednjih pet mečeva je Saporo opravdao epitet tima koji igra promenljivo, pošto su u tom periodu fudbaleri ovog tima ostvarili dva trijumfa, dva poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Nagoje, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala trinaest mečeva kao domaćin na kojima je ostvarila sedam trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Kavasaki

U jednom trenutku su fudbaleri Kavasakija praktično bili nadomak titule šampiona Japana pošto su imali ogromnu prednost u odnosu na drugoplasiranu Jokohamu.
Ipak, što zbog nešto slabijih partija ovog tima u poslednje vreme, što zbog fantastičnih mečeva Jokohame, u ovom trenutku fudbaleri Kavasakija imaju samo bod viška u odnosu na drugoplasiranu Jokohamu, i kako sada stvari stoje ova dva tima će voditi veliku borbu za naslov prvaka.
U poslednja tri susreta Kavasaki ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa doživela jedan poraz, uz dva remija i uz samo jedan postignut gol.
U prošlom kolu je lider na tabeli poražen na gostovanju kod Fukuoke, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Iako Saporo važi za dosta dobrog domaćina, novi neuspeh Kavasakija bi značio i gubitak prvog mesta na tabeli, pa smo mišljenja da je trijumf na ovom susretu moranje kada je ova ekipa u pitanju, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.