Nedelja, 29/08 - Fudbal, SAD, MLS
29/08Los Angeles FC vs LA GalaksiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
27/08/2021 18:08
U noći između subote i nedelje je na programu pregšt mečeva iz MLS-a, a svakako će najzanimljivije biti u derbiju Los Anđelesa, gde će istoimena ekipa dočekati LA Galaksi. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:00h.
Los Anđeles

Iako Los Anđeles ima jedan od najboljih rostera u MLS ligi, za sada je ova ekipa baš razočarala.
Primera radi, Karlos Vela i drugari su na četiri poslednja susreta doživeli isto toliko poraza, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je ovaj tim izgubio od Vankuvera, pošto je na kraju bilo 2:1.
Trenutno se Los Anđeles nalazi na devetom mestu na tabeli zapadne koneferencije i biće mu potrebno dosta truda da dođe do plasmana u plej-of, što svakako i jeste primarni cilj kada je ova ekipa u pitanju.

LA Galaksi

Poput njihovog gradskog rivala, primarni cilj LA Galaksija je svakako plasman u doigravanje, a za razliku od njih Galaksi je na pravom putu da dođe do toga, pošto se u ovom trenutku nalaze na četvrtom mestu na tabeli zapadne konferencije uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Sijetl.
Na poslednjih pet susreta je LA Galaksi ostvario dva trijumfa, dva poraza ali i jedan remi, a u prošlom kolu je jedna od najpoznatijih američkih ekipa poražena mimo svih očekivanja na svom terenu od San Hozea, pošto je taj duel završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Ako se malo osvrnemo na tradiciju videćemo da nam gradski derbi između Los Anđelesa i LA Galaksija skoro uvek donosi pregršt golova, a mišljenja smo da će ih ovog puta biti na obe strane, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica 1xbet pripremila poprilično dobru kvotu 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.