Nedelja, 29/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
29/08Santos vs Flamengo1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
27/08/2021 18:51
Brazilska Serija A se ove sezone igra po ubrzanom principu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Santosa i Flamengo. Susret između ova dva tima je zakazan za 00:00.
Santos

Santos nakon prošlosezonskog finala Kopa Libertadoresa ima dosta problema u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, pošto se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na šestoplasirani Korintijans.
Pominjemo tu šestu poziciju iz razloga što je to poslednja pozicija koja na kraju prvenstva donosi plasman u Kopa Libertadores, što će svakako i ovog puta biti primarni cilj za Santos.
U prošlom kolu je inače jedanaestoplasirana ekipa na tabeli remizirala na svom terenu protiv Internasionala u duelu koji je završen rezultatom 2:2.

Flamengo

Iako nije na najbolji način započeo sezonu, kako vreme prolazi tako i Flamengo pruža sve bolje partije, pa se ova ekipa nakon sedamnaestog odigranog kola nalazi na petom mestu na tabeli uz deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Mineiro.
Međutim, valja napomenuti da aktuelni šampion Brazila ima dva meča manjka u odnosu na lidera na tabeli, pa bi sa eventualnim pobedama na tim susretama prišao Mineiru na samo četiri boda zaostatka što je podnošljivo.
U prošlom kolu je Flamengo remizirao na gostovanju kod Seare, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Santosu ne cvetaju ruže ove sezone, dok je Flamengo sredinom nedelje uspeo da postigne četiri gola Gremiju u gostima iako su većim delom susreta igrali sa igračem manje što dovoljno pokazuje koliko dobro aktuelni šampion Brazila igra u poslednje vreme.
Mišljenja smo da je Flamengo i ovde veliki favorit pa vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.