Subota, 28/08 - Fudbal, Italija, Serija A
28/08Juventus vs EmpoliPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
27/08/2021 18:58
U subotu nas očekuje dosta zanimljivih mečeva u okviru drugog kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Juventusa i Empolija. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Juventus

Iz Torina nam stižu pomalo neočekivane vesti, a tiču se odlaska Kristijana Ronalda koji se vratio u Mančester Junajted. Svakako da će to biti veliki hendikep za klub iz Torina koji užurbano radi na zameni za sjajnog portugalskog reprezentativca.
Bilo kako bilo "stara dama" mora da gleda unapred i da pokuša da se iskupi svojim navijačima za remi u prošlom kolu kada su mimo svih očekivanja samo remizirali na gostovanju kod Udinezea, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Masimilijano Alegri je uoči ovog susreta izjavio da ne žali previše za Kristijanom Ronaldom, i da će njegov tim znati da odgovori na sve izazove koji ih čekaju ove sezone.

Empoli

Što se tiče Empolija, ova ekipa je igrala sjajno u Seriji B prošle sezone i potpuno zasluženo su došli do povratka u društvo najboljih.
Naravno, i ovo puta će primarni cilj biti opstanak u društvu najbojlih, što svakako neće biti nimalo lak zadatak.
U prvom kolu tim iz Toskane je doživeo poraz na svom terenu od Lacija kada je bilo 1:3, a zanimljivo je da je Empoli prvi došao do vođstva na tom susretu, ali su u nastavku susreta Lacijali postigli čak tri gola, i to sva tri u prvom poluvremenu.
Tim iz Toskane će se opredeliti za defanzivni pristup, ali je veliko pitanje da li će to biti dovoljno za ranjenu "staru damu".

Naš predlog

Pitanje favorita se ne postavlja na ovom susretu pošto Juve prosto mora da se iskupi svojim navijačima za neplanirani remi u prvom kolu, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.