Nedelja, 29/08 - Fudbal, Italija, Serija A
29/08Salernitana vs Roma1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
29/08/2021 08:00
Poslednji meč drugog kola italijanske Serije A se igra u Salentu gde će Salernitana na svom terenu dočekati Romu. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Salernitana

Fudbaleri Salernitane su igrali fantastično prošle sezone, što je ovom timu na kraju krajeva donelo plasman u najkvalitentiji rang italijanskog fudbala.
Sigurno je da će primarni cilj ove ekipe biti opstanak u društvo najboljih, što će bez sumnje predstavljati izuzetno težak zadatak.
U prvom kolu italijanske Serije A, Salernitana je gostovala kod Bolonje, i bio je to jedan sjajan meč u kom su nažalost slavili fudbaleri Bolonje, pošto je na kraju bilo 3:2, uz podatak da je gostujuća ekipa dva puta vodila na tom duelu.

Roma

Žoze Murinjo je tokom leta preuzeo posrnulu rimsku "vučicu" što je nekako samo po sebi garancija dobrih rezultata.
I zaista, za sada svi navijači Rimljana imaju dosta razloga za zadovoljstvo pošto je Roma pre svega bez većih problema uspela da dođe do plasmana u grupnu fazu Lige Konferencija preko nimalo naivnog Trabzona, ali i da slavi u prvom kolu italijanske Serije A, i to na svom terenu protiv Fiorentine, kada je bilo 3:1.
Igrač susreta je bio novopečeni reprezentativac Francuske Veretu, koji je postigao čak dva gola, dok je najzvučnije pojačanej Rome u ovom prelaznom roku Abraham zabeležio dve asistencije.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme deluje da je Roma apsolutni favorit na ovom duelu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.