Nedelja, 29/08 - Fudbal, Srbija, Superliga
29/08Partizan vs Radnički NišUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
29/08/2021 08:07
U nedelju su na programu tri susreta u okviru sedmog kola LingLong Superlige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Partizana i Radničkog iz Niša koji je zakazan za 21 čas.
Partizan

Fudbaleri Partizana igraju sjajno na startu sezone, a svakako da se kruna toga desila u četvrtak kada je ova ekipa preko Santa Klare uspela da dođe do plasmana u grupnu fazu Lige Konferencija.
Taj susret je završen rezultatom 2:0, i mora se priznati da su crno-beli dominirali od prvog do poslednjeg minuta.
Kada je reč o domaćem šampionatu, Partizan je za sada nepogrešiv pošto je ekipa koju sa klupe predvodi Aleksandar Stanojević na pet odigranih mečeva zabeležila isto toliko trijumfa, a poslednji se desio na gostovanju kod Kolubare, kada je bilo 0:4.

Radnički Niš

Što se tiče ekipa iz Niša, primarni cilj će biti plasman na mesto koje na kraju prvenstva donosi plasman u kvalifikacije za neko od evropskih takmičenja, mada, deluje da će to biti izuzetno težak zadatak.
U ovom trenutku, nakon šest odigranih kola, Radnički se nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, pošto je ova ekipa do sada ostvarila samo jedan trijumf, uz čak tri remija, ali i dva poraza.
U prošlom kolu su Nišlije mimo svih očekivanja doživele poraz na svom terenu od Proletera, a taj duel je završen rezultatom 0:1, što je bio već drugi poraz za Radnički na svom terenu.

Naš predlog

Svakako da su crno-beli veliki favoriti na ovom duelu, koji bi mogao da nam donese i dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.