Ponedeljak, 30/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
30/08Bragantino vs Atletiko Mineiro1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
29/08/2021 08:29
Poslednji meč 18. kola brazilske Serije A nam donosi duel između Bragantina i Atletiko Mineira. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:00h.
Bragantino

Fudbaleri Bragantina su jedno od najprijatnijih iznenađenja u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, pošto se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na petom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na vodeći Atletiko Mineiro, koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Do sada je Bragantino odigrao sedamnaest mečeva u šampionatu na kojima je doživeo samo dva poraza, uz čak osam trijumfa, ali i sedam remija.
U prošlom kolu je petoplasirana ekipa na tabeli slavila na teškom gostovanju kod Amerike Mineiro, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Atletiko Mineiro

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri Atletiko Mineira ekipa koja je do sada najviše pokazala u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, pa otuda ne treba da iznenadi što se ovaj tim u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Palmeiras, koji ima i meč više pošto je sinoć na svom terenu slavio protiv Atletiko Paranensea, kada je bilo 2:1.
Do sada je Mineiro odigrao sedamnaest mečeva u sezoni na kojima je ostvario čak dvanaest trijumfa, dva remija i tri poraza.
Nažalost, u prošlom kolu su Hulk i drugari samo remizirali na gostovanju kod Fluminensea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Iako Bragantino igra iznad svih očekivanj ove sezone, smatramo da su gosti ipak daleko kvalitetniji rival zbog čega im i dajemo prednost u ovom duelu i predlažemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila fantastičnu kvotu 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.