Ponedeljak, 30/08 - Fudbal, Argentina, Primera
30/08San Lorenco vs Patronato1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
29/08/2021 23:11
U ponedeljak su na programu poslednji mečevi devetog kola argentinske Primere, a za vas smo ovog puta analizirali duel između San Lorenca i Patronata. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 45 minuta.
San Lorenco

Fudbaleri San Lorenca imaju dosta problema u ovom šampionatu, pošto se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi tek na 24. mestu na tabeli uz samo osam osvojenih bodova što je zaista premalo za tim koji ima velike ambicije u ovoj sezoni.
Do sada je San Lorenco odigrao osam mečeva na kojima je ostvario samo dva trijumfa, dva remija uz čak četiri poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela novi poraz i to na gostovanju kod Estudijantesa, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Patronato

Što se tiče Patronata, kada se sve sabere i oduzme, utisak je da svi navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji igra ova ekipa u ovom šampionatu.
Naime, Patronato se posle osam odigranih kola nalazi na desetom mestu na tabeli a eventualnim trijumfom na gostovanju kod San Lorenca bi se popeli do pozicije broj pet, što bi bila zaista dobra stvar.
Do sada je ova ekipa odigrala osam mečeva na kojima je ostvarila tri trijumfa, tri remija i dva poraza.
U prošlom kolu je Patronato remizirao na svom terenu protiv Banfilda, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Posle jedne katastrofalne serije San Lorenca mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jedan trijumf ovog tima, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 2.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.