Utorak, 31/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
31/08Fortaleza vs Cuiabá1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
30/08/2021 00:23
Poslednji meč osamnaestog kola brazilske Serije A nam donosi duel između Fortaleze i Kujabe. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Fortaleza

Fudbaleri Fortaleze igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli uz podatak da bi se trijumf na ovom duelu protiv Kujabe našli na drugoj poziciji, što zaista niko nije mogao ni da pretpostavi.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala sedamnaest mečeva na kojima je ostvarila devet trijumfa, pet remija i samo tri poraza.
U prošlom kolu je trećeplasirana ekipa na tabeli remizirala na gostovanju kod Žuventuda, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Kujaba

Kujaba je prošle sezone igrala sjajno u Seriji B i potpuno zasluženo su došli do plasmana u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
Nakon nešto lošijeg starta prvenstva, novajlija u društvu najboljih polako ali sigurno diže svoju formu i u ovom trenutku se nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na tim koji će na kraju sezone napustiti Seriju A.
Do sada je Kujaba odigrala sedamnaest mečeva na kojima je ostvarila četiri trijumfa, osam remija i pet poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa mimo svih očekivanja slavila na gostovanju kod Palmeirasa, kada je bilo 0:2.

Naš predlog

Fortaleza je najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Serije A, i mišljenja smo da ukoliko domaća ekipa odigra kako treba Kujaba neće imati šta da traži na ovom gostovanju, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.