Utorak, 31/08 - Fudbal, Kolumbija, Primera A
31/08Atlético Bucaramanga vs Alianza PetroleraUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
30/08/2021 00:35
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz kolumbijskog šampionata, a ovoga puta je reč o duel između Bukaramange i Petrolere. Susret između ova dva tima je zakazan za 03:05h.
Bukaramanga

Fudbaleri Bukaramange igraju sjajno u dosadašnjem delu šampionata, i trenutno se ovaj tim nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasriani Atletiko Nasional.
Do sada je ova ekipa odigrala šest mečeva u prvenstvu na kojima su doživeli samo jedan poraz, uz jedan remi i čak četiri trijumfa.
U prošlom kolu je četvrtoplasirana ekipa na tabeli odigrala jedan ne baš najbolji meč u kom su na svom terenu remizirali sa Hulijom, pošto je taj duel završen rezultatom 1:1.

Petrolera

Što se tiče Petrolere, ovaj tim je sjajno startovao u ovogodišnjem izdanju kolumbijskog šampionata, međutim, ovaj tim u poslednje vreme ima dosta problema.
Naime, Petrolera je na dva poslednja susreta doživela dva poraza i to prvo na gostovanju kod Envigada kada je bilo 2:1, a onda i na svom terenu u jednom fantastičnom susretu sa Deportivo Kalijem, koji je završen rezultatom 2:3.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je ovaj tim odigrao tri meča na strani i ostvario jedan trijumf, jedan poraz i jedan remi.

Naš predlog

Ako se malo osvrnemo na tradiciju videćemo da u mečevima između Bukaramange i Petrolere uvek ima dosta golova, pa se očekuje da to slučaj bude i sada zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.