Sreda, 01/09 - Fudbal, Meksiko, Liga de Expansion Mx
01/09Mineros de Zacatecas vs Tampico MaderoDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
31/08/2021 03:21
Usled dosta slabe ponude za vas smo ovog puta analizirali duel meksičke druge lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Minerosa i Tampika. Susret između ova dva tima je zakazan za 00:00.
Mineros

Fudbaleri Minerosa imaju dosta problema u ovogodišnjem izdanju meksičke druge lige, pošto se trenutno nalaze na dvanaestom mestu na tabeli.
Do sada je ova ekipa odigrala pet mečeva na kojima je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi uz čak tri trijumfa.
U prošlom kolu su fudbaleri Minerosa doživeli i treći vezani poraz i to na gostovanju kod Kankuna, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Tampiko

Fudbaleri Tampika pružaju dosta dobre partije na startu meksičke druge lige.
Naime, ova ekipa na četiri odigrana meča ne zna za poraz, a u tom periodu su ostvarili dva trijumfa i dva remija pa se u ovom trenutku nalaze na šestom mestu na tabeli a eventualnim trijumfom na ovom duelu bi došli do pozicije broj dva što je zaista sjajno.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa nažalost samo remizirala na svom terenu protiv poslednjeplasiranog Tapatija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Mineros igra zaista loše u poslednje vreme, što bi vrlo verovatno mogla da iskoristi ekipa Tampika koja igra odlično na startu šampionata, pa vam zato savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica 1xbet plaća sa sjajnom kvotom 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.